Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri, 1 Februarie 2019 organizat de Cristian Dumitru şi Le jardin des artistes

Postat in: Evenimente
Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri, 1 Februarie 2019 organizat de Cristian Dumitru şi Le jardin des artistes

Vineri seara pe 1 Februarie 2019 Le Jardin Des Artistes te asteapta sa razi cu pofta alaturi de: Bogdan Zloteanu, Doina Teodoru si Alexandra Vrabie.

R E Z E R V A R I : 0724 509 404

Doina Teodoru, castigatoare iUMOR. Unii spun că este o scorpie. Alții spun că este o fată care îsi joacă bine rolul. Unii spun că au cunoscut-o si este foarte periculoasă. Alții chiar au cunoscut-o si stiu exact cum este ea. Unii spun că e doar o actriță bună. Alții spun că nu e o actriță bună. Spun că e cea mai bună. Unii sunt de părere că nu se descurcă pe scenă si nu înțeleg de ce e atât de admirată. Alții spun că e desăvârsită si nu-si pot dezlipi ochii de la ea. Nimeni nu e perfect. Nici Doina. Singurul lucru important este că toată lumea vorbeste despre ea…

Zloteanu Bogdan:
Cunoscut ca şi Bobitzi, un comediant ce apartine noii generații ce îsi propune să combine în stilul lui propriu viziunea sa comică față de lumea în care traieste cu improvizatia umoristică specifică curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea iUmor unde a reusit sa ajunga pana in finala.

R E Z E R V A R I : 0724 509 404

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *